Fizetési módok

Bankkártyával

Webshopunkban az online bankkártyás fizetések az OTP SimplePay rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó SimplePay Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.

Online vásárlások esetében a ProWND Consulting Kft. ügyfelei a SimplePay Online Fizetési Rendszer egyszerű és biztonságos fizetési megoldását használhatják. A rendelés esetén kért adatok megadását követően a victoriadome.com fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a ProWND Consulting Kft. nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.

A vásárló tudomásul veszi, hogy a ProWND Consulting Kft. felhasználói adatbázisában tárolt személyes adatok közül azok, amelyek az adott vásárláshoz közvetlenül kötődnek, átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. mint adatfeldolgozó részére. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellegéről és céljáról a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, ide kattintva lehet tájékozódni: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg az adott kártya internetes használatát. A SimplePay Online Fizetési Rendszer abban az esetben képes elfogadni az adott kártyát, amennyiben azt a kibocsátó bank engedélyezte.

A SimplePay részletesebb Fizetési tájékoztatója ide kattintva olvasható.

A SimplePay bankkártyás fizetésre a vevőknek kétféle lehetőségük van:

 • Regisztrált kártyával: Azok a Vevők, akik regisztrálták a kártyájukat a SimplePay felületén, a SimplePay fiókba bejelentkezve a kártyaadatok újbóli megadása nélkül tudnak fizetést kezdeményezni.
 • Fizetés kártyamentés nélkül: A Vevőnek valamennyi jövőbeni fizetésnél újra meg kell adnia a bankkártyaadatait. A tranzakció lépései:
  • A ˝Fizetés ˝gombra kattintva Ön átkerül a A SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatok megadásával el tudja indítani a tranzakciót.
  • A kártyaadatok megadását követően kérjük ellenőrizze az adatok helyességét!
  • A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
  • A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítjuk a szolgáltató oldalára.

Elfogadott kártyatípusok:

Elfogadható bankkártyák

Figyelem! A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni.

BIZTONSÁG

Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a SimplePay biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A SimplePay fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.

MIRE FIGYELJEN FIZETÉSKOR?

Bankkártyával történő fizetésről

 • A kártyabirtokosok számára az internetes fizetés, csakúgy, mint a hagyományos POS terminálon történő fizetés díjmentes.
 • Ma már a Maestro bankkártyával is lehet fizetni az interneten. Részletekért érdeklődjön kibocsátó bankjánál.
 • A kártyatársaságok a kártyabirtokosok érdekeit védik, ezért amennyiben kártyával vásárol és a kereskedő nem teljesít, úgy a kibocsátó bankjánál megadott reklamáció keretében érvényesítheti panaszát, melynek jogossága esetén Ön visszakapja a pénzt.
 • A kártyabirtokosok azonosítását szolgálja a kártya aláírási paneljében található 3 jegyű ellenőrző kód – amit CVC2-nek vagy CVV2-nek is szoktak nevezni – (a3 jegyű ellenőrző kód megtalálható a kártyaszám, illetve annak utolsó négy számjegye után).Ezt a kódot kérjük, ugyanolyan gondossággal kezelje, mint a PIN kódot!

Biztonsági tanácsok

 • Növeli a biztonságot, ha SMS-szolgáltatást igényel bankjától, melynek eredményeképpen a számlán történt változásokról azonnal értesítést kap.
 • Kérjük, készpénzfelvételnél, illetve vásárlásnál használt négyjegyű PIN kódját soha ne adja meg internetes fizetés esetén, illetve ügyeljen arra, hogy a kártyaszámát és a kártya lejárati dátumát ne adja ki illetékteleneknek!
 • A vásárlást, fizetést követően mindig jelentkezzen ki a web oldalról! Különösen fontos ez olyan számítógép esetén, amit más is használ. Az adatai védelme érdekében javasoljuk, hogy saját gépről vásároljon, kerülje a nyilvános internetes kávézókat, hotspotokat!
 • Kéjük, e-mailben történő adategyeztetéskor fokozottan figyeljen, ugyanis Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban egyre gyakoribb, hogy illetéktelenek e-mailben próbálnak adatot kicsalni.

További információért kérjük, látogasson el a www.simplepay.hu honlapra!
Ügyfélszolgálat: +36 1 366 6611, ugyfelszolgalat@simple.hu

MELYEK A TRANZAKCIÓ LÉPÉSEI? 

 1. A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
 2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
 3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
 4. A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítjuk a szolgáltató oldalára.

Átutalással

Átutalásos fizetés esetén előre, közvetlenül bankszámlánkra történik a fizetés.

Megrendelést követően egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk email üzenetben, melyen megtalálók az átutaláshoz szükséges adatok.

Átutalás közvetlenül bankszámlánkra

A rendelést kiegyenlítheti banki átutalással.

Megrendelést követően egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk email üzenetben, melyen megtalálhatók az átutaláshoz szükséges adatok:
– bankszámlaszámunk,
valamint
– a megrendelési szám, amit az átutaláson a közlemény rovatban kell feltüntetni.

Bankszámla adataink:

ProWND Consulting Kft.
OTP Bank Nyrt.
11742104-24304858-00000000

Termék(ek) átvétele

A termékek átvétele, illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, ennek elkészüléséről emailben / telefonon tájékoztatjuk, a kiszállítás / átvétel időpontját előre egyeztetjük a Megrendelővel.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy a termék átvételéhez a díjbekérőn található megrendelés szám bemondására is szükség lehet, ezért kérjük, hogy jegyezze fel azt!