Reklamáció és visszaküldés

TERMÉK VISSZAKÜLDÉS

Amennyiben úgy dönt, hogy visszaküldi a terméket, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és munkatársaink segítségére lesznek a visszaküldés folyamatában.
A megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének pontja értelmében a Fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogát a Fvkr. 29. §-ában meghatározott esetekben és Termékekre vonatkozóan.

A Megrendelőnek a terméket bontatlan, ill. sérülésmentes állapotban, megfelelő csomagolásban az eredeti számlával együtt kell visszaküldeni a Smile Institute® címére. A visszaküldés utánvét díját a Smile Institute üzemeltetője, a Pro WND Consulting Kft nem vállalja, ez esetben az árut a Smile Institute® nem veszi át.

Elállás esetén kérjük mindenképpen olvassa el az Általános Szerződési Feltételek-ben (7. pont) foglaltakat.

További kérdés esetén keresse ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségek egyikén:

Email: info@smileinstitute.hu
Mobil: +36 30 123 4567
Az Ügyfélszolgálat elérhető: Hétfő – Péntek 9:00 – 16:00

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Telefon: +36 30 123 4567
Email: info@wndconsulting.hu

Ügyfélszolgálat
munkanapokon
9:00 – 16:00

Cím: 1044 Budapest,
Megyeri út 53.

További kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!
Küldjön nekünk üzenetet és amint lehet, kapcsolatba lépünk Önnel!

KÜLDJÖN ÜZENETET

  REKLAMÁCIÓ

  Ha esetleg nem elégedett a termékkel, mégsem tetszik és elállna a rendeléstől, az alábbi lépéseket kövesse:

  Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal
  Mihamarabb tudassa velünk elállási szándékát emailben az info@wndconsulting.hu email címen az alábbi információk megadásával:
  • Rendelési/Számlázási név vagy rendelési szám, számla sorszáma és a problémás termék neve és cikkszáma
  • Reklamáció oka (sérült, hibás termék stb.)
  • Sérült áruk esetén kérjük, küldjön fényképet a termék hibájáról és a csomagolásról is, amelyben az árut kapta

  Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a vásárlástól 14 napon belül indoklás nélkül is elállhat.

  A reklamációs folyamat gyorsabb feldolgozásában segíthet, ha
  – hibás / sérült termék esetén teljes távoli fotó mellett a sérült részről közeli fotót is küld.
  – hiányzó alkatrész esetén jelezze, melyik alkatrészt nem kapta meg a csomagban.
  – amennyiben a csomag sérült, azt rögtön átvételkor jelezze a szállítónak is, fényképezze le a dobozt és a lehető leghamarabb, de maximum 3 munkanapon belül vegye fel velünk is a kapcsolatot.
  ! Fontos: Az átvételtől számított 3 munkanap után terméksérüléssel kapcsolatos jótállási bejelentést nem tudunk elfogadni. Kártérítési igényünket csak akkor tudjuk érvényesíteni a szállító cég felé, ha az átvételtől számított 72 órán belül mi is jelezzük felé azt.

  Ezért kérjük, hogy az átvett csomag tartalmát mindig ellenőrizze le haladéktalanul, de legkésőbb 1-2 napon belül, mert az esetleges sérülésről szóló bejelentést csak addig tudjuk elfogadni.

  Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Fogyasztót nem illeti meg az elállási jog olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza (tehát az ilyen termék esetében is van elállási jog, ha annak csomagolását nem bontja meg a Fogyasztó. pl. étrend-kiegészítő); Fentieknek megfelelően étrend-kiegészítőt vagy kozmetikumot csak bontatlan csomagolásban tudunk visszavenni.

  A Megrendelőnek a terméket bontatlan, ill. sérülésmentes állapotban, megfelelő csomagolásban az eredeti számlával együtt kell visszaküldeni a Smile Institute® címére. A visszaküldés utánvét díját a Smile Institute® üzemeltetője, a ProWND Consulting Kft. nem vállalja, ez esetben az árut a Smile Institute® nem veszi át.

  Cégünk köteles a termék ellenértékét a csomag kézhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatni a Megrendelőnek. A vételár utalási költségek levonása nélkül jóváírásra kerül a Megrendelő bankszámláján.

  Töltse ki az Elállási nyilatkozatot és juttassa el címünkre:

  Az elállási nyilatkozat mintát ide kattintva letöltheti: ELÁLLÁSI NYILATKOZAT

  Nyomtassa ki, majd kitöltve tegye bele a visszaküldeni kívánt termék csomagjába.

  Amennyiben nem kívánja megjelölni a visszaküldés okát, kérjük, hogy a visszatérítési folyamat gördülékenyebbé tétele érdekében akkor is töltse ki és juttassa vissza részünkre az űrlapot.

  Gondosan csomagolja be, majd juttassa vissza nekünk a terméket.

  A visszaküldött csomagnak mindenképp tartalmazni kell:

  • a reklamáció tárgyát képező terméket
  • a kitöltött reklamációs űrlapot
  • töltőanyagot, amely megakadályozza a további károk keletkezését (buborékfólia, újságpapír, polisztirol stb.)

  Hogyan csomagolja be a terméket megfelelően?
  A terméket óvatosan csomagolja be az eredeti dobozába. Kérjük, használjon töltőanyagot (pl. újságpapírt, buborékfóliát, polisztirolt…stb.), hogy további károktól megvédje. A csomagba mindenképp tegye bele a kitöltött reklamációs / elállási űrlapot is! Gondosan zárja le a csomagot erős ragasztószalag segítségével.

  Küldje vissza / Hozza vissza a csomagot hozzánk!

  A reklamáció tárgyát képező vagy visszatéríteni kívánt terméket az alábbi címre küldheti vissza számunkra:

  ProWND Consulting Kft.
  2233 Ecser, Deák Ferenc utca 5/2.

  Ha személyesen hozná vissza a terméket, akkor előre egyeztetett időpontban telephelyünkön is leadhatja:

  ProWND Consulting Kft. (MedCity)
  1044 Budapest, Megyeri út 53. 1. em.

  Reklamáció és/vagy termékvisszaküldés esetén az emailben jelzett problémát azonnal megvizsgáljuk, 30 napon belül írásban válaszolunk.
  Csere esetén, amennyiben a termék van raktáron, néhány napon belül tudunk másikat szállítani. Amennyiben a beszállítónktól szükséges megrendelnünk, akkor a folyamat több időt vehet igénybe, erről az időtartamról előzetes tájékoztatást adunk.
  A termék visszaérkezésekor értesítést küldünk a megadott email címre. A reklamáció megoldásával vagy a termék visszavételével kapcsolatban tájékoztatást küldünk elektronikus úton, vagy felvesszük a kapcsolatot telefonon. Elállás esetében a pénz visszautalásáról külön egyeztetünk.