HIÁNYOS A FOGSORA?
Élvezze újra a teljes, egészséges fogsor adta szabadságot!

Smile Institute® - Fogpótlás, fogászati implantátum
Smile Institute® - Fogpótlás, fogászati implantátum

A fogbeültetés bevált módszer a hiányzó fogak pótlására.
FOGPÓTLÁS

A legtöbb páciens kényelmesnek, praktikusnak és fájdalommentesnek találja,
és élvezi, hogy újra 100%-osan tudja használni a fogait.

A hiányzó fogak pótlására többféle megoldás létezik, persze a megfelelő módszerről és típusról való döntés nem egyszerű. A fogorvosnak a páciens szükségletei és állapota alapján kell kiválasztani a számára legideálisabb megoldást, figyelembe véve a hiányzó fogak számát, az állcsont erejét, a környező fogak egészségét, illetve a rendelkezésre álló büdzsét, hogy csak a legfontosabbakat említsük.

A fogászati ​​implantátumok a hiányzó vagy sérült fogak pótlására szolgáló műfogak. Egy biokompatibilis anyagokból készült kis csavarszerű eszközből és egy koronából állnak.

Az eszközt műtéti úton az állcsontba helyezzük, és a koronát rögzítjük, hogy természetes megjelenésű pótfogat biztosítson. Népszerű, hatékony és tartós megoldást jelentenek a száj egészségének helyreállítására.

Érdeklik a fogbeültetési lehetőségek? Amennyiben ismét a régi, egészséges fogsora adta erőteljes harapási és rágási élményre és szép esztétikára vágyik, keressen bennünket még ma, és foglaljon időpontot egy előzetes fogászati konzultációra!

Fogpótlási lehetőségek hiányzó fogak esetén

Egészen döbbenetes, hogy az átlag magyar 35-49 éves felnőtteknek hét foga hiányzik. S bár lehet, hogy ebből négy ilyen fog a bölcsességfoga, ez még mindig azt jelenti, hogy legalább három saját fog nélkül él.

Ebből kiindulva – tisztelet a kivételnek, valószínűleg Ön vagy valaki, akit ismer, elvesztette a fogait, vagy a közeljövőben fogvesztéssel kell szembenéznie, és döntést kell hoznia, pótolja-e és ha igen, akkor hogyan pótolja azokat.

ÚJ FOGAK AKÁR EGY NAPON BELÜL?
Az ún. All-On-4 vagy All-On-6 műtéttel azonnali és stabil lehetőséget nyújtunk teljes foghiány esetében. Ezzel a megoldással egy teljes ívű alsó fogsor készül mindössze négy implantátum behelyezésével, míg a felső fogsorhoz hat implantátum szükséges.

Természetes hatás, kifogástalan minőségben
A természetes fogakhoz leginkább hasonlító állapotot a fogbeültetéssel (implantátummal) érhetünk el, ez a lehető legjobb megoldás a száj és az egészségi állapot szempontjából is, mivel a fogászati implantátumok állnak a legközelebb a természetes fogsorhoz. Ez a lehetőség azonban anyagi okokból nem mindig vállalható.

Ha amiatt aggódik, hogy nem tudja megfizetni az összes Önnek szükséges implantátumot és az ehhez szükséges kezelést, érdemes tájékozódni a pénztárcabarát fogászati implantátumokkal kapcsolatban. De bárhogy is dönt aktuálisan, ez nem jelenti azt, hogy nem élhet ezzel a lehetőséggel később, amikor pénzügyi helyzete javult.

Ha nem szeretne várni, kérdezze kezelőorvosát alternatív megoldásokról, hiszen a hiányzó fogak pótlására létezik más, kevésbé költséges megoldás is.

Fogászati implantátumok
A fogászati ​​implantátumokat úgy tervezték, hogy mesterségesen helyettesítsék a természetes foggyökeret. Azáltal, hogy behelyezik az állcsontba, támogatni képesek a helyreállító vagy pótló koronát, hidat vagy egyéb fogpótlást. Ez lehet a legjobb megoldás azok számára, akiknek sérülés, fogágybetegség vagy más szájhigiénés probléma miatt hiányzik egy vagy több foga.

Mi történik, ha nem tesz semmit a hiányzó fogak pótlására?
Rendelőnkben a legkorszerűbb implantátum beültetéstől a tökéletesen illeszkedő kerámia fogpótlásokon át a kivehető fogpótlásokig széles skáláját kínáljuk az egy vagy több hiányzó fog pótlására szolgáló megoldásokat, de dönthet úgy is, hogy egyszerűen nem tesz semmit és foghiánnyal éli mindennapjait.

Az idő múlásával az állkapocs csontja folyamatosan sorvad a természetes fog eltávolítása után, mivel nincs stimuláció, amelyet általában egy természetes foggyökér biztosítana. Ha később mégis úgy dönt, hogy implantátumra cseréli az eltávolított fogat, akkor nagyobb valószínűséggel lesz szüksége csontpótlásra, ami költséges és igen fájdalmas beavatkozás és elkerülhetetlen, ha a foghúzás után már eltelt 3 hónap.

Ha nem tesz semmit a foghiány pótlására, akkor a szomszédos fogak is elmozdulhatnak a helyükről, ami destabilizálhatja őket, és befolyásolhatja a harapást.
Bár nem mindig lehetséges a hiányzó fogak pótlása közvetlenül azok elvesztése után (anyagilag és/vagy fizikailag), fontos, hogy a lehető leghamarabb kitaláljunk egy tartósabb pótlási módot.

Segíthetünk abban, hogy Önnek melyik fogpótlási módszer lenne az ideális. Jelentkezzen személyes konzultációra és tájékoztatjuk személyre szabott lehetőségeiről.

Mit lehet tenni foghiány esetén?

Ismét teljessé tesszük a mosolyát.

Jelentkezzen be személyes konzultációra még ma!

Fogpótlás, fogászati implantátum témában írt blogbejegyzéseink
-

A Smile Institute-nál másképp tekintünk a fogászatra.

Szenvedélyünk a gyönyörű, egészséges fogsor. Szívügyünk, hogy a pácienseinknek szebb és egészségesebb mosolyt biztosítsunk kényelmes, elit környezetben, a modern orvoslás és a hatékonyság páratlan szintjén.

Mindenekelőtt a pácienseinkkel kialakított jó kapcsolatunkat tartjuk fontosnak, hálásak vagyunk, hogy ránk bízták mosolyukat. Célunk, hogy pácienseink egy életen át mosolyogjanak!

KONZULTÁCIÓ
Személyes konzultáció során van lehetőségünk felmérni, hogy a kívánt eredmény eléréséhez pontosan milyen és hány beavatkozás szükséges. Ezen konzultáció során tájékoztatjuk az ajánlott beavatkozás anyagi és időbeni vonzatáról is a tervezhetőség érdekében. Ezen kívül a konzultáció során van lehetősége kérdéseit is feltenni orvosainknak.

Amennyiben szeretne személyes konzultációra bejelentkezni, kérjen időpontot az alábbi telefonszámon:
+36 20 932 8426


#SmileInstitute #ComplexSmileMakeover #KeepSmiling