Dentálhigiéne

A magyarok körében magasabb az egészségre káros magatartás aránya, mint a legtöbb uniós országban

Smile Institute® BLOG - A magyarok körében magasabb az egészségre káros magatartás aránya, mint a legtöbb uniós országban

A magyarok az EU-ban a legsúlyosabb dohányosok közé tartoznak: Ez a harmadik legmagasabb arány az EU-ban.

– A felnőttkori elhízás szintén a legmagasabbak közé tartozik az EU-ban: 2017-ben minden ötödik felnőtt elhízott volt, és ez az arány az elmúlt évtizedben folyamatosan nőtt.

– A túlsúly és az elhízás a gyermekek körében is egyre nagyobb problémát jelent: 2013-14-ben közel minden ötödik 15 éves gyermek túlsúlyos vagy elhízott volt.

– A magyar felnőttek alkoholfogyasztása az elmúlt évtizedben csökkent, de 2017-ben még mindig több mint 10%-kal meghaladta az uniós átlagot: 11,1 liter/fő, szemben az uniós 9,9 literrel.

(Forrás: State of Health in the EU Hungary Country Health Profile)

A magyarok körében magasabb az egészségre kockázatos magatartás aránya, mint a legtöbb uniós országban

Smile Institute BLOG - A magyarok körében magasabb az egészségre kockázatos magatartás aránya, mint a legtöbb uniós országban

A Smile Institute-nál másképp tekintünk a fogászatra.

Szenvedélyünk a gyönyörű, egészséges fogsor. Szívügyünk, hogy a pácienseinknek szebb és egészségesebb mosolyt biztosítsunk kényelmes, elit környezetben, a modern orvoslás és a hatékonyság páratlan szintjén.

Mindenekelőtt a pácienseinkkel kialakított jó kapcsolatunkat tartjuk fontosnak, hálásak vagyunk, hogy ránk bízták mosolyukat. Célunk, hogy pácienseink egy életen át mosolyogjanak!

KONZULTÁCIÓ
Személyes konzultáció során van lehetőségünk felmérni, hogy a kívánt eredmény eléréséhez pontosan milyen és hány beavatkozás szükséges. Ezen konzultáció során tájékoztatjuk az ajánlott beavatkozás anyagi és időbeni vonzatáról is a tervezhetőség érdekében. Ezen kívül a konzultáció során van lehetősége kérdéseit is feltenni orvosainknak.

Amennyiben szeretne személyes konzultációra bejelentkezni, kérjen időpontot az alábbi telefonszámon:
+36 20 932 8426


#SmileInstitute #ComplexSmileMakeover #KeepSmiling