Láthatatlan fogszabályozás

Jelek, hogy az Invisalign® működik

Smile Institute® BLOG - Jelek, hogy az Invisalign® működik

Az Invisalign úgy lett kialakítva, hogy az összes látható huzal, konzol és távtartó nélkül biztosítsa a fogszabályozási kezelés előnyeit. Ez egy diszkrét lehetőség, amely minden korosztály számára előnyös. Az Invisalign számos fogászati ​​problémát képes kezelni, és kiegyensúlyozottabb mosolyt kölcsönöz a használójának. Könnyű megszokni az alignereket, de felvetődhet Önben a kezelés első heteiben, hogy vajon hatásos-e? Az alábbiakban felsoroltuk azokat a jeleket, amelyek bizonyítják, hogy az Invisalign működik.

Enyhe fájdalom és kényelmetlenség:
Amikor az Invisalign® fogszabályzói működnek, enyhe fájdalmat és kényelmetlenséget tapasztalhat. Ennek az az oka, hogy az aligner kényelmetlenséget okoz az első viseléskor, mivel célja pont az, hogy a fogait lassan a kívánt helyzetbe mozdítsa. Ez a fájdalom inkább kellemetlen, mintsem elviselhetetlen. Tehát ez az Invisalign® használatával együtt járó, teljesen normális tünet.

Ha a fájdalom vagy kellemetlen érzés azonban elviselhetetlen az Ön számára, vagy épp az ellenkezője igaz, nem érez semmit, akkor javasoljuk, hogy konzultáljon szakorvosával.

Laza, elálló alignerek:
Minden fogszabályzó sínnek feszesnek kell lennie, amikor felhelyezi. Ha a második héten már lazának érzi, az ezért lehetséges, mert működik, a fogai sikeresen elmozdultak a megfelelő irányba.

Észrevehető változások:
Ha zsúfolt, össze-vissza álló fogsorral kezdte, észreveheti, hogy fogai elmozdultak, ez azt igazolja, hogy az Invisalign® sínek működnek. Eltarthat egy ideig, amíg a változások észrevehetők, de a kezelés előrehaladtával egyre látványosabb lesz az eredmény.

A változás folyamatos értékelése:
Fontos, hogy magabiztosnak érezze magát a változásban. A legtöbb páciens esetében a kezelési idő nagyjából 12-18 hónapig tart. Ezalatt az idő alatt egy sor egyedi sínt kell viselni, miközben fogak fokozatosan átállnak a kívánt pozícióba. Mindegyik sínt általában körülbelül két hétig viselik. Könnyebben elviselhetővé válik a folyamat, ahogy halad sínről-sínre. Amikor először helyezi fel a sínt, szorosnak kell lennie. Az első nap között, amikor először helyezi fel az adott sínt és a második héten, amikor már viseli egy ideje, kell lennie különbségnek látszatban és érzetben egyaránt. A sínek napok múltán mindig lazábbak lesznek, mint első felhelyezéskor, mert időközben mozognak a fogai. Ez azt jelzi, hogy új sínt kell felhelyeznie.

A folyamat végigkövetése az Invisalign®-utazás szükséges része, mivel azt jelzi, hogy az alignerek működnek. A megfelelő nyomon követés érdekében a síneknek szorosan kell rögzítve lenniük a fogak körül, hézagok nélkül. Ha a sínek lazák, nem illeszkednek az összes foghoz tökéletesen, vagy erős fájdalmat okoznak, akkor azok nem követik megfelelően a fogsora állapotát. Ha rendellenességet tapasztal, kérjük forduljon fogszabályozó szakorvosához.

Smile Institute® BLOG - Jelek, hogy az Invisalign® működik
Smile Institute® BLOG - Jelek, hogy az Invisalign® működik

Ha nem elégedett mosolya megjelenésével, az Invisalign® egy biztonságos és rendkívül hatékony kezelési lehetőség. Az Invisalign® számos előnnyel jár, mivel javíthatja mosolyát, növelheti önbizalmát, és még csökkentheti a káros szájhigiéniai problémák kockázatát is. A folyamat konzultációval kezdődik, ahol fogszabályozó szakorvosunk eldönti, az Ön problémája megfelelő-e a láthatatlan fogszabályzó általi kezelésre. A Smile Institute® szakorvos csapata jártas a fogszabályzásban és számtalan páciensnek segített javítani mosolyát az elmúlt évek során. Vegye fel a kapcsolatot velünk még ma, egyeztessen időpontot egy személyes konzultációra!

A Smile Institute-nál másképp tekintünk a fogászatra.

Szenvedélyünk a gyönyörű, egészséges fogsor. Szívügyünk, hogy a pácienseinknek szebb és egészségesebb mosolyt biztosítsunk kényelmes, elit környezetben, a modern orvoslás és a hatékonyság páratlan szintjén.

Mindenekelőtt a pácienseinkkel kialakított jó kapcsolatunkat tartjuk fontosnak, hálásak vagyunk, hogy ránk bízták mosolyukat. Célunk, hogy pácienseink egy életen át mosolyogjanak!

KONZULTÁCIÓ
Személyes konzultáció során van lehetőségünk felmérni, hogy a kívánt eredmény eléréséhez pontosan milyen és hány beavatkozás szükséges. Ezen konzultáció során tájékoztatjuk az ajánlott beavatkozás anyagi és időbeni vonzatáról is a tervezhetőség érdekében. Ezen kívül a konzultáció során van lehetősége kérdéseit is feltenni orvosainknak.

Amennyiben szeretne személyes konzultációra bejelentkezni, kérjen időpontot az alábbi telefonszámon:
+36 20 932 8426


#SmileInstitute #ComplexSmileMakeover #KeepSmiling