Láthatatlan fogszabályozás, Smile Makeover

Kinek való az Invisalign® kezelés?

Smile Institute Blog - Kinek való az Invisalign kezelés?

Kinek ajánlott az Invisalign® kezelés?

Az Invisalign® kezelés nagyszerű megoldás lehet akár felnőttek, akár a tizenévesek számára, akik gyakorlatilag láthatatlan módszert keresnek mosolyuk javítására. Az Invisalign® innovációi és technológiai fejlesztései lehetővé teszik szinte valamennyi fogazati rendellenesség orvoslását, az egyszerűtől a bonyolultig – mindezt anélkül, hogy változtatnia kellene mindennapjain.

17 MILLIÓ BIZONYÍTÉK IGAZOLJA, HOGY AZ INVISALIGN MŰKÖDIK!∗

17 millió fő az Invisalign rendszerrel kezelt betegek száma az Align Technologynél nyilvántartott adatok alapján – 2023. december 31.

Minden mosoly számít, és az Invisalign segítségével már 17 millió mosolyt adtak a világnak! Mosolya biztos kézben lesz egy milliók által elismert kezeléssel!

Induljon el az új mosoly felé vezető úton még ma! 🙂

Smile Institute® - Invisalign

MENNYIBE KERÜL EGY INVISALIGN® KEZELÉS?

Az Invisalign® kezelés költségét a kezelőorvosa határozza meg az Ön egyedi igényei alapján, ide értve a kezelés időtartamát és a kívánt korrekció típusát.

Keresse szakképzett, gyakorlott Invisalign szakértőnket, aki segít a személyre szabott árajánlat összeállításában!

Az Invisalign® egy valódi befektetés – minden egyes páciensünknek Önmagába!

MENNYI IDEIG TART EGY TELJES INVISALIGN® KEZELÉS?

Akár már 6 hónap múlva∗ láthatóvá válik az új csodás mosolya az Invisalign® kezelés segítségével.
∗Enyhe vagy közepes fokú kusza fogazat (a fogazat zsúfoltsága és távolsága legfeljebb 6 mm, illetve túlnyúlása és/vagy túlharapása legfeljebb 6 mm, és egyhetes viselést feltételezve) alapján a kezelési idő az Invisalign termék típusától, a viselési időtől és az eset összetettségétől függően változhat, és azt az Ön orvosának kell megállapítania. Az Align™ Technology-nál tárolt adatok, 2023. szeptember 30-i állapot alapján.

Smile Institute Blog - Kinek való az Invisalign kezelés?

Mindössze 3 lépés választja el a csodás, vadiúj mosolyától!

Smile Institute - Invisalign láthatatlan fogszabályzás kezelés

Jöjjön el egy személyes konzultációra és ismerje meg az új mosolyát!

Az iTero™ Element szkennerünk segítségével fogszabályozó szakorvosunk gyors és pontos 3 dimenziós digitális képet készíthet fogairól és összeállítja az Önre szabott, egyéni kezelési tervét.

Fogsora már az első sín felhelyezésével elkezd átalakulni és máris egy lépéssel közelebb került az új, ragyogó mosolya eléréséhez.

Ez egy kulcsfontosságú lépés a sikeres kezelés eléréséhez. Invisalign® szakorvosunk gondoskodik arról, hogy az alignerek jól illeszkedjenek, válaszolunk kérdéseire, és tájékoztatjuk arról, hogy a teljes kezelés során mire számíthat.

Smile Institute - Invisalign láthatatlan fogszabályzás kezelés
Smile Institute - Invisalign láthatatlan fogszabályzás kezelés

Őrizze meg tökéletes Invisalign mosolyát!

Amint átalakította mosolyát a világ legfejlettebb láthatatlan fogszabályozó rendszerével, már csak arra kell ügyelni, hogy így is maradjon!

Az Invisalign fogszabályozói minden esetben személyre szabottan készülnek, és 30%-kal erősebbek, mint más fogszabályozók.∗
∗A 2023. december 31-i adatok alapján 17 millió páciens fogsorát kezelték az Invisalign láthatatlan fogszabályozó rendszerrel az Align Technology-nál nyilvántartott adatok alapján.

17 millió tökéletes fogsorú, szívesen mosolygó, elégedett páciens és ez a szám csak egyre nő!

És most képzelje el, mit tehetnek az Invisalign® fogszabályozók az Ön mosolyáért...

Mosolyfelmérésünk segíthet.

Szeretné tudni, hogy az Invisalign láthatatlan fogszabályozók Önnek is segíthetnek-e?