BLOG, Fogszabályozás

Kipróbálná az otthoni fogszabályzókat?

Smile Institute® BLOG - Kipróbálná az otthoni fogszabályzókat?

Hány hirdetést látott már az otthoni fogszabályzó készülékekre vonatkozóan?

Szinte lehetetlen végiggörgetni a közösségi médiát, vagy az interneten anélkül, hogy ne találkozna egy olyan hirdetéssel, amely tökéletes fogsort ígér otthon használható, a hagyományos fogszabályzó által ajánlott ár töredékéért.

Lehet, hogy sokat gondolkodott már a témán, de egy kérdés visszatartotta a konzultációtól…

Biztonságosak a láthatatlan fogszabályzók?
Az otthoni kezelési lehetőség akár megfizethetőbb lehetőségként kerül szóba.

Fontos, hogy soha ne használjon olyan „otthoni fogszabályzó készüléket”, amelyet nem fogszabályzó szakorvos közreműködésével készíttetett. Ne feledje, csak egy engedéllyel rendelkező fogszabályozó szakember, aki több éves szakmai és gyakorlati tapasztalattal rendelkezik képes elérni a legjobb eredményeket!

A „házi fogszabályzók” túl gyorsan mozgathatják a fogait olyan módon, amihez a teste nincs hozzászokva. A fogak mozgási sebessége biológiai folyamat. Ha siettetni próbálja, fogai leválhatnak a csontról!

Súlyos és néha visszafordíthatatlan állapotok is fennállnak, például:

  • Törött fogak
  • Idegkárosodás
  • Állkapocs ízületi problémák
  • Ízületi szétesés
  • Csont- és fogvesztés

Az otthoni, nem szakember által felírt fogszabályzók általában csak az első hat fogat kezelik; viszont a fogszabályzó orvos segítségével végzett fogszabályozás elősegíti, hogy minden foga megfelelően működjön, így működőképes harapása maradjon. A fogszabályzó figyelembe veszi az arcát, profilját, lágyrészeit, csontjait és fogait, amikor felmérik, hiszen a legfontosabb, hogy kifejezetten Önhöz igazítják.

A fogászat fejlődésével már a hagyományos fogszabályzásnál diszkrétebb módon érheti el ugyanazt az eredményt, méghozzá az átlátszó fogszabályzók segítségével. Általában fogorvosával és/vagy fogszabályzó szakorvosával kell együttműködnie, hogy személyre szabott kezelési tervet készíttessen.

Ha megfelelő szakember segítségével álmodja meg új fogsorát, a folyamat elején egy komoly konzultáción beszélheti át orvosával a kezelés részleteit. Ha a „házibarkács” megoldást választja, hosszútávú egészségügyi kockázatot vállal. Az ilyen fogszabályzók nemcsak hatástalanok, hanem sok fájdalmat vagy kényelmetlenséget okozhatnak, ami végül nagyobb problémát okozhat, mint amiért eredetileg a „házi fogszabályzó módszert” választotta.

Egy személyes konzultáció tökéletes alkalom arra, hogy munkatársaink tájékoztassák a kulcsfontosságú információkról, például, hogy az Ön számára megfelelő-e a láthatatlan fogszabályzó, vagy olyan problémája van, amely megoldásához a klasszikus módszer képes csak eredmény elérésére.

Fennáll annak a nagyon valós lehetősége is, hogy esetleg nem kap megfelelően illeszkedő illesztőket. Az ilyen igazítók nemcsak hatástalanok lennének, hanem sok fájdalmat vagy kényelmetlenséget érezhet, ami arra a helyre küldheti, amelyet elkerülni próbált: a fogorvosi rendelőbe.

Egészséges, profi módot keres mosolya javítására?
Sok fogászati ​​cég ígér elképesztő eredményeket, de nagyon kevesen teljesítik ezeket az ígéreteket. Ha álmai mosolyára vágyik, olyan szakemberhez forduljon, aki rendelkezik megfelelő tapasztalattal és végzettséggel, hogy elérje céljait. Forduljon a Smile Institute szakorvosaihoz, ha többet szeretne megtudni a láthatatlan fogszabályzásról és más esztétikai fogászati ​​eljárásokról.