BLOG, Implantátum, Smile Makeover

A fogászati implantátumok visszaadják az életét

Smile Institute® BLOG - A fogászati implantátumok visszaadják az életét

Akár egy fog cseréje, akár egy egész fogsor cseréje a feladat, a fogászati ​​implantátum a legméltóbb választás.
Ez a leghatékonyabb és legtartósabb módja annak, hogy egészséges, teljes fogsort érjünk el, amely a lehető legtermészetesebb megjelenésű és érzetre is az eredetivel egyező.

Nem jó dolog elveszíteni a stabil és erős rágás funkcióját, az önbizalmat, amit a szép fogsor okoz és a bőr rugalmasságát, amelyre a fogsor is hatással van. Mind azt szeretnénk, hogy életünk hátralévő részében a legjobb formánkat nyújtsuk. A fogászati ​​implantátumok valóban ilyen sokáig tartanak, így biztos befektetést jelentenek mindenki jövője számára.

Íme néhány ok, amiért a fogászati ​​implantátumok mindenképpen megérik, annak ellenére, hogy néhány más lehetőséghez képest magasabb a költsége:

Visszaállítják a fogsor funkcióját
Felbecsülhetetlen értékű az, hogy kedvenc ételeit eheti, és együtt nevethet szeretteivel; ez megfizethetetlen.

Más lehetőségek alkalmazása, mint például a műfogsor, korlátozzák a harapást, de még a legegyszerűbbnek tűnő feladatok is nehezen végezhetők. A fogászati ​​implantátumoknál nem kell korlátokra vagy meghibásodásokra gondolnia.

A fogászati ​​implantátumok rögzítik a fogpótlásokat az állkapcsához, így azok pontosan úgy viselkednek, mint a természetes fogak. Ez a stabil hatás semmilyen más eljárással nem lehetséges.

Megőrzik fiatalságot
Fogai sokkal nagyobb szerepet játszanak az öregedés elleni küzdelemben, mint gondolná.

Az életkor előrehaladtával kezdjük veszíteni a fogak, az íny és az állkapocs térfogatából. Ezen túlmenően, ha elveszíti a fogait (pl. az életkor miatt), már nincs oka annak, hogy a szervezet az állkapocsban csontot termeljen azon a helyen, ahol egykor a saját foga volt.

Az ezekből a tényezőkből eredő csontvesztés azt jelenti, hogy az arc is elveszíti eredeti szerkezetét. A bőr elkezd ‘behatolni’ azokba az extra terekbe, ahol hiányzik az állkapocs és a fogak, így megereszkedik vagy gyűrődik az arcbőr. A rugalmasság végül csökken, ahogy a bőr megnyúlik és a gravitáció hatására lefelé húzódik.

Mivel semmi sem tartja szilárdan a bőrt ott, ahol a fog üres helye van, olyan helyeket kezd ‘elfoglalni’ a bőr, ahol senki sem szeretné. A fogászati ​​implantátumok megakadályozzák a csontvesztést azáltal, hogy átveszik a fog helyét, és azt üzenik az állkapocsnak, hogy folytassa a csonttermelést a „fog” alátámasztására.

A szükséges szerkezet ezután továbbra is létezik, hogy szilárdan a helyén tartsa az ajkat és az orcákat.

Bölcs befektetés
A korrekt befektetés az, amely nyereséget, életminőségének javulását vagy pénzének általános megőrzését eredményezi.

A fogászati ​​implantátumok jutalma egy életre szóló elégedettség és megtakarított fogászati ​​költségek. Igen, ez egy tényleges örök élettartam.

A titán implantátumok a legmegbízhatóbb és legtartósabb megoldást jelentik ma a piacon. Eltekintve a szokásos karbantartástól és higiéniától, valószínűleg soha többé nem kell fogai miatt aggódnia.

Ha jobban utánaszámol, amit valójában kap, az az önbecsülés, az arcplasztika és a korszerű megoldás fogászati ​​problémáira egyben, így valóban megéri a befektetést.

A fogászati ​​implantátum az az ajándék, amely folyamatosan visszaad.

Megérdemli, hogy mások is lássák gyönyörű mosolyát! Ez az érzés megfizethetetlen.

Bízhat abban, hogy Nagy Dominik doktor úr mindig az Ön számára legjobb eredményeket tartja szem előtt. A restaurációkat úgy készítjük el, hogy teljesen természetesnek tűnjenek, és biztosítsuk, hogy a lehető legjobban kiegészítsék arcvonásait.

Hívjon minket még ma, hogy megtudja, hogy a fogászati ​​implantátumok az Ön számára is alkalmazhatók-e, és megbeszéljük a kezelés részleteit.